×

ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ 650/2024 (ΤΜΗΜΑ Ζ ΠΟΙΝΙΚΟ)

Γ.Β.

Αριθμός 650/2024

ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

Ζ' Ποινικό Τμήμα

Συγκροτήθηκε από τους Δικαστές: Γεώργιο Χριστοδούλου, Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου, Αλεξάνδρα Αποστολάκη, Σπυρίδωνα Κουτσοχρήστο και Γεώργιο Παπαγεωργίου - Εισηγητή, Αρεοπαγίτες.

Συνήλθε σε δημόσια συνεδρίαση στο Κατάστημα του στις 10 Απριλίου 2024, με την παρουσία της Αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου Όλγας Σμυρλή, (γιατί κωλύεται η Εισαγγελέας) και της Γραμματέως Ευθυμίας Καλογεροπούλου, για να δικάσει την αίτηση του αναιρεσείοντος - κατηγορουμένου Ι. Σ. του Κ., κατοίκου ... ο οποίος δεν παραστάθηκε, για αναίρεση της υπ' αριθμ. .../2023 αποφάσεως του Πενταμελούς Εφετείου Ευβοίας.

Το Πενταμελές Εφετείο Ευβοίας, με την ως άνω απόφασή του διέταξε όσα λεπτομερώς αναφέρονται σ' αυτή, και ο αναιρεσείων - κατηγορούμενος, ζητάει την αναίρεση της αποφάσεως αυτής για τους λόγους που αναφέρονται στην από 15 Ιουλίου 2022 κρινόμενη αίτηση, η οποία ασκήθηκε με δήλωση, που επιδόθηκε στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου στις 15.07.2022 και έλαβε αριθμό ..., αίτησή του, που καταχωρίστηκε στο οικείο πινάκιο με αριθμό ....

Αφού άκουσε Την Αντεισαγγελέα η οποία πρότεινε να απορριφθεί ως ανυποστήρικτη και να επιβληθούν τα έξοδα στον αναιρεσείοντα.

Για να δείτε ολόκληρο το κείμενο της απόφασης χρειάζεται να έχετε κάνει εγγραφή/σύνδεση και να έχετε ενεργή συνδρομή
Σημείωση: Η απόφαση, αφού καταλογοποιήθηκε στην ιστοσελίδα μας, αναδημοσιεύεται όπως έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Αρείου Πάγου (areiospagos.gr)