×

ΣΤΕ 587/2024 (ΤΜΗΜΑ Β)

Λ.Κ.(m)

Αριθμός 587/2024

ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ Β΄

Συνεδρίασε δημόσια στο ακροατήριό του στις 10 Απριλίου 2024, με την εξής σύνθεση: Μιχαήλ Πικραμένος, Αντιπρόεδρος, Πρόεδρος του Β΄ Τμήματος, Ευσταθία Σκούρα, Βασιλική Μόσχου, Σύμβουλοι, Αγγελική Χαϊδά, Παναγιώτης Κιούσης, Πάρεδροι. Γραμματέας η Καλλιόπη Ανδρέου.

Για να δικάσει την από 3 Δεκεμβρίου 2019 αίτηση:

της εταιρείας περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία ..... ..... ........ που εδρεύει στην .. ...... ..... .......... η οποία παρέστη με τον δικηγόρο Κωνσταντίνο Ευθυμίου (Α.Μ. 271), που τον διόρισε με πληρεξούσιο και ο οποίος κατέθεσε δήλωση, σύμφωνα με το άρθρο 26 του ν. 4509/2017, περί μη εμφανίσεώς του,

κατά της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.), η οποία παρέστη με τις: α) Χρυσαυγή Γρηγοριάδου και β) Μαρία-Θωμαή Μένταλη, Παρέδρους του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

Με την αίτηση αυτή η αναιρεσείουσα εταιρεία επιδιώκει να αναιρεθεί η υπ’ αριθμ. 411/2019 απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Λάρισας.

Η εκδίκαση άρχισε με την ανάγνωση της εκθέσεως της εισηγήτριας, Παρέδρου Αγγελικής Χαϊδά.

Κατόπιν το δικαστήριο άκουσε τις εκπροσώπους της αναιρεσίβλητης Αρχής, οι οποίες ζήτησαν την απόρριψη της υπό κρίση αιτήσεως.

Μετά τη δημόσια συνεδρίαση το δικαστήριο συνήλθε σε διάσκεψη σε αίθουσα του δικαστηρίου κ α ι

Για να δείτε ολόκληρο το κείμενο της απόφασης χρειάζεται να έχετε κάνει εγγραφή/σύνδεση και να έχετε ενεργή συνδρομή